Händelser i maj och juni

I maj hann vi med en hel del. Först var det tisdagsträff då vi träffades för att fota makro. Vi var ca 8 som träffades och vi gick Brunnshusgatan bort till parken ner mot havet. Där fanns en hel del att fota och gruppen kröp omkring på gräset och runt buskar med kameran framför sig. Sen kom torsdagsträffen som är bildsnackarkväll och då var det tre som träffades och kvällen utvecklades från att snacka bilder till att snacka klubb.

I slutet av maj hade vi också en klubbfixarkväll då vi var några stycken som träffades och gick igenom all mörkrumsutrustning vi fått från Ådalsskolan. Vi har nu valt ut 4 förstoringsapparater och resten skänker vi bort. Vi har även fått allt annat som behövs för att komma igång. Nu måste vi bara skaffa arbetsbänk, dörr till lokalen och mörkläggningssaker. Så ett arbete under utveckling.

Vi har också hunnit med en vernissage på Delicious Food (Nybrogatan) där ett antal medlemmar just nu ställer ut. Gå dig och titta och varför inte också äta. De har supergod sushi. Utställningen hänger till 9/8.

Terminen avslutades med att vi i klubben visade upp oss i kommunens satsning ”Levande Centrum” där föreningar bjuds in. Vi hade trevligt i kylan med fotobingo och vi fick en ny medlem.