Händelser i april

Vi har nu egen klubblokal! Det känns jätteroligt att vi tillsammans nu får inreda den med möbler och mörkrum. Det är lite att göra men vi siktar på att flytta in där i början på höstterminen.

Tisdagen 10 april var vi ca 6 personen som träffades på Folkuniversitet för att prova porträttfoto. Vi hade tillgång till liten blixt och paraply tack vare Johannes. Många fina porträtt togs vilka kan ses i klubbens facebookgrupp.

Torsdagen 19 april samlades vi några medlemmar på Studieförbundet Vuxenskolan för att ge varandra bildkritik. Alla hade med sig ett antal bilder och diskussionen var mycket intressant. Vi enades om att en tekniskt bra bild kan ha fördelar men det är ändå en individuell smaksak om man tycker om en bild eller inte. Vi redovisade även fotoklubbens vårtävling som Falu Fotoklubb hade bedömt åt. Resultatet finns även det att beskåda på facebook.

Allt gott!

Anki G / Ordförande