Händelser i mars

Under mars månad har vi haft två klubbträffar. Den första (13/3) så hade vi en trevlig kväll där vi försökte tränga oss in i vad nya datalagen GDPR betyder för oss fotografer. I korthet kan man säga att så länge vi fotar konstnärligt (inkl gatufoto) eller journalistiskt så är det undantag från lagen. Dvs vi fotar på som tidigare.

Den andra klubbträffen vad med bildsnackargänget och denna kväll pratade var och en om sin favoritfotograf. Det var många nya bekantskaper och även en del mer välkända. Mary Ellen Mark, Tuija Lindström, Henri Cartier Bresson, Jean Hermansson mfl. Och det var som vanligt väldigt intressanta samtal.

Under mars månad har skickade vi också iväg alla bidrag i fotoklubbens vårtävling till Falu Fotoklubb för bedömning. Vi väntar med spänning på resultatet.

Allt gott!

Anki G / Ordförande