Årsmötet 13/2

Då har vi haft årsmöte igen och vi var 16 medlemmar och en gäst som samlades på Folkuniversítetet. Arne hade en effektiv och snabb genomgång av årsmötespunkterna. Anki Grip valdes till ny ordförande. Tack till Arne Åström som var ordförande för de två första åren. Tack och lov stannar han i styrelsen ett par år till. Tack till Catherine Lundmark för ditt engagemang i styrelsen. Tack till Micke Puronen för detsamma. Jesper Moderatho och Ove Renberg valdes in.

Efter årsmötet utnämnde vi Fredrik Kåhrström till Klubbmästare för 2017 och han fick ett diplom och ett presentkort om 150 kr. Därefter visade han sin fotoutrustning och bilder från sitt fotograferande. Vi fikade sen med kaffe, som sponsrats av Specsavers Härnösand, och semla. Vi hade lotteri och där vann Fredrik Kåhström tidningen Camera Natura som Tony Rundström hade skänkt och Henrik Larsson vann årets fotobok. En mycket trivsam kväll.

Nu ser vi fram emot ett händelserikt år!

Foto: Anki Grip

Foto: Catherine Lundmark